Ben je actief als docent? Of ben je coördinator in het onderwijs? Kan jij jongeren enthousiasmeren voor duurzaamheid? Wordt dan Amstelzwam onderwijsconnector!

Als connector ben je een belangrijke schakel in het myceliumnetwerk van Amstelzwam. Lees hier meer over jouw participatie als connector een win-win is voor jou en Amstelzwam.

In jouw rol als onderwijsconnector zorg je ervoor dat kinderen en jongeren betrokken worden bij duurzaamheid en een circulaire economie. Kinderen en jongeren hebben vaak creatieve oplossingen en frisse ideeën over hoe afvalstoffen opnieuw gebruikt kunnen worden, en hoe we dit op een leuke manier kunnen doen!

Ella Rijnders, Iris Rozemeijer en Rosalie Weijers werken aan een duurzame growkit voor Amstelzwam

Een samenwerking tussen mij en Maco Combee, technator van het Kaj Munk college heeft al eens geleid tot een gaaf succesverhaal waarbij een leerling met zijn eigen idee een duurzaam bedrijf is begonnen. Momenteel zijn drie leerlingen van het Kaj Munk aan de slag om zelf op school oesterzwammen te kweken en om een prototype voor een oesterzwammen grow-kit te ontwikkelen. Wie weet wat er van hieruit zou kunnen opbloeien!