incredableedible

Ik werk samen met Pam Warhurst en Estella Brown van de Incredible Edible-beweging uit Todmorden (Engeland). Het doel: lokaal duurzaam voedsel, educatie en voorspoed in de wijk op de agenda en in de hoofden van de bewoners zetten. Er zijn al 800 plaatsen op de wereld waar deze beweging veel energie in de samenleving brengt, en ik nu introduceer ik het in Amsterdam.

Logo_BuurtUp

Als ondernemer op sociaal gebied zet ik me in om met vrijwilligersorganisaties jouw ambitie voor de wijk te realiseren.

Logo_Ecokids

Samen met Ecokids begeleid ik educatieve projecten in de wijk, zoals een buurtschouw door kinderen, Guerilla Gardening, zaadbommen verspreiden in de wijk en schoonmaakhelden-programma’s. Ook kan ik met kinderen (en ouders) een vierkantemetertuin in jouw straat opzetten.

Logo_Gouda_Bruist

Met bruiscafe’s, ideeënbrouwerijen of ‘durf te vragen’-bijeenkomsten, realiseren we nieuwe energie in de wijk en maak ik jouw wijk vitaler, mooier en duurzamer.

Logo_Natuurwijs

Vanuit Natuurwijs creëer ik bij bewoners een behoefte aan meer groen door middel van natuurbeleving.

Logo_Rotterzwam

RotterZwam wil iedereen zijn eigen oesterzwammen laten kweken. Met de kweek-set, die ik in Amsterdam namens dit bedrijf verkoop, is het een fluitje van een cent. Wij zijn voorstanders van kennis delen, krachten bundelen en dit lokaal inzetten. Samen ontwikkelen we educatiemateriaal onderzoeken we hoe we de circulaire economie zichtbaar kunnen maken in de wijk.

springzaad

Ik heb samen met Springzaad het duurzaamheidspad en speelnatuur in Park Meermond gerealiseerd in Heemstede. Ik help jou graag bij het realiseren van een natuurlijke speelplaats bij jou in de straat waarbij kinderen door natuurlijk spelen weer in verbinding komen met de natuur.

Logo_TheNaturalStep

Bij wijken innoveren en verduurzamen gebruik ik de Natural Step-aanpak. Die is zeer geschikt om samen jouw wijk duurzaam en zelfvoorzienend te maken.

 

.