Student toegepaste Psychologie doet onderzoek naar voedselverspilling bij aanrechtagrariers

Mijn naam is Peter Bregman, ik ben 29 jaar oud en ik ben een vierdejaars student aan de opleiding Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben gek op rugby, lezen en reizen. Verder treed ik op af en toe op als stand up comedian (al is dit in deze tijd wat lastiger om te doen).

de kromkommer campagne zet grote stappen in voedselverspilling

Ik zal voor de komende tijd een onderzoek gaan opzetten om te kijken hoe de Amstelzwam mensen in Amsterdam zou kunnen stimuleren om hun eigen voedselverspilling en afval te verminderen.

Ik heb hier erg zin in omdat ik zelf heel bewust ben van het probleem en ik merk dat de Amstelzwam hier ook erg betrokken bij is. Ik houd bijvoorbeeld zelf al een inventarislijst bij op mijn computer waarop ik al mijn eten zet zodat ik weet wat ik thuis heb en niet teveel eten ga kopen tijdens mijn wekelijkse boodschap.Ik heb tot nu hele goede gesprekken gehad met Rudy en ik merk dat het team bij Amstelzwam zeer behulpzaam is en ik kijk er naar uit om de komende tijd samen te werken om een goed resultaat te krijgen niet alleen voor mijn scriptie, maar ook voor de bewoners van Amsterdam en de Amstelzwam.

Stop de voedselverspilling en doe mee! meld je aan voor de Enguete en maak kans op een van de 5 parketten eetbaar hout die je kunt verdienen door het invullen van de enquete.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig om je leerlingen of studenten toekomstbehendig te maken? Neem contact op voor een gratis gesprek, dan bespreken we wat je precies nodig hebt.
Gratis gesprek aanvragen

You Might Also Like