Schreeuw het van de daken hoe fantastisch het is om met elkaar samen te werken aan het leerproces van leerlingen. Daarvan leert iedereen.

de toekomst leert dat samenwerken inspireert

Samenwerken tussen het Ondernemers, Onderwijs en Overheid is goed voor alle partijen. De innovatiekracht in de sector wordt vergroot, onderzoekskennis wordt optimaal benut en het levert inspiratie voor werknemers en ondernemers van de toekomst.

Jongeren moeten het gaan doen

Ik bied leerlingen of studenten een echte opdracht aan uit de praktijk en sluit daarvoor een Educatiedeal met een bedrijf of organisatie. Ik leg contact met passende bedrijven die graag zo’n deal sluiten: jouw school of opleiding krijgt de opdracht. Het bedrijf de innovatieve ideeën en oplossingen. Ook kan ik een rol spelen in de begeleiding. Ik werk al veel samen met technasia en ook met de Hogeschool van Amsterdam. Ik kan voor elke school een Educatiedeal op maat organiseren.

leerlingen bedenken oplossingen om Nederland in de toekomst ook droog te houden

Het is voor jongeren altijd leuker om aan een schoolopdracht te werken als ze weten dat er ook een mogelijkheid is dat een bedrijf echt met het resultaat aan de slag gaat.

Educatie-deal

Met een Educatiedeal breng ik bedrijven, overheden en andere organisaties op een zinvolle manier in contact met jongeren. Bedrijven en organisaties zijn zeer geïnteresseerd in de samenwerking met jongeren. Het project wordt altijd afgesloten met een presentatie van de resultaten en aanbevelingen aan de opdrachtgever, de experts en andere belangstellenden. Alle betrokkenen profiteren daarvan.

leerlingen van het een montessorischool in Hoofddorp krijgen een excursie naar de Biovergister van Meerlanden

Als school kun je rekenen op een uitstekende onderwijsactiviteit over (aspecten van) duurzaamheid en geef je zinvolle invulling aan vakken als natuurkunde, biologie, maatschappijleer en/of Onderzoek en Ontwikkeling.

De opdrachtgevers en experts tijdens de eindpresentatie van de Onderzoek en Ontwerpopdracht : ‘Gouwe Wiericke’

zet de groene verander-bril op en help mee de samenleving duurzamer te maken

Wil jij dat jouw leerlingen/ studenten een daadwerkelijke bijdrage gaan leveren aan een duurzame toekomst, samen met bedrijven, organisaties of overheden? Laat het me weten en neem contact met me op!