Amstelzwam krijgt versterking

Mijn motivatie:

“De rede dat ik gekozen heb bij Rudy Klaassen stage te lopen is omdat het mij interessant lijkt het duurzame gedrag te onderzoeken. Bijvoorbeeld: welk soort gedrag er aangemoedigd wordt bij mensen als de buurt op een bepaalde manier ingericht wordt. Op deze stage kan ik gedurende de corona-thuisblijf-crisis gaan richten op het maken van een passende gedragsinterventie. Ik hoop de uittdagingen van deze stage succesvol te kunnen overspringen.”

Angel Penev

Onze nieuwe aanwinst bij Rudy Klaassen is Angel Penev! Hij is stagiair Toegepaste Psychologie van de Hogeschool van Amsterdam. Angel gaat de komende tijd een onderzoek starten onder verschillende doelgroepen waarbij helder wordt wat de beste aanpak is om mensen tot duurzaam gedrag te activeren.

Hiervoor zal Angel een diepere kijk op de doelgroepen nemen en de mogelijkheden analyseren. Hopelijk leren we uit deze samenwerking een nieuwe gedragsveranderingsopgave om de buurt te vergroenen en te verduurzamen. Wil je mee doen in het doelgroepen onderzoek, meld je HIER aan voor de enquête, dan krijg je automatisch de enquête in je brievenbus.

Wil je alvast de GRATIS TIPS? Klik HIER!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig om je leerlingen of studenten toekomstbehendig te maken? Neem contact op voor een gratis gesprek, dan bespreken we wat je precies nodig hebt.
Gratis gesprek aanvragen

You Might Also Like