Beton moet wijken voor groen

In de aanloop naar het Groene Loper Festival wordt er hard gewerkt aan het pop-uppark op de afgesloten skatebaan van het Raadhuisplein in Hoofddorp. Kosten nog moeite zijn gespaard om een statement te maken: “Beton moet wijken voor groen”.

Met deze publiekscampagne vraagt het centrummanagement van Hoofddorp aan de bewoners van Haarlemmermeer om een signaal af te geven aan de gemeente om de verstening in Haarlemmermeer aan te pakken en om ongure versteende locaties in Hoofddorp te vergroenen. Oo de ondernemers van Hoofddorp Winkelstad zijn gevraagd mee te doen met deze actie.

Tuinweg of Tuin Weg? 

Behalve het Raadhuisplein is ook de Tuinweg in Hoofddorp een doorn in het oog van vele ondernemers en bewoners. De onverzorgde versteende Tuinweg trekt vandalisme en criminaliteit aan. Centrummanager Sonja Olthuis wil graag vanuit de beweging Incredable Edable de Tuinstraat zijn naam weer eer aan doen en samen met ondernemers er een straat van maken waar iedereen trots op is.

Deel jij ook deze mening? Kom dan zondag naar het Raadhuisplein, neem een handdoek mee en hang deze over de waslijn bij de skatebaan. Laat ons daar weten welke ongure versteende locaties in Haarlemmermeer nog meer in aanmerking komen om te vergroenen. Je kunt je mening ook delen met info@www.rudyklaassen.nl.

You Might Also Like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *