Sinterklaas-actie

Sinterklaas zat na te denken wat hij dit jaar aan jou vrienden en familie zou schenken! Een Zwamburg Zwambox is toch wel het beste cadeau! En haal dan tegelijk ook jou zwambox uit de plumeau. Dan krijg je van mij een gratis navul-zakje als vast klant. En dan help je Sinterklaas ook uit de brand.  Ga snel naar de webshop om de sinterklaas actie te bestellen. En met de gevulde winkelmand mag je altijd mij nog bellen. Je weet ik geef advies en help jou met een duurzaam leven. En dan vooral de dingen waar geen milieuschade aan kleven.

duurzame groet,
de Sint

Deze actie duurt tot 6 december, dus wees er snel bij. En je weet het, je krijgt er van mij een extra portie broed bij

Met de kweek van oesterzwammen roep je een halt toe aan de verspilling van reststromen van koffieprut en maak je van afval voedsel. Zo:

  • voorkom je veel water verspilling
  • voorkom je CO2-productie
  • zorg je dat jouw maaltijd minder voedselkilometers en fossiele brandstoffen gebruikt (gemiddeld legt iedere maaltijd 12.000 km af)

Maak de emmer leeg, stort het substraat in de tuin of plantenbak als mooie mulch (bodembedekker) en bescherming van de vorst voor de planten. Bestel met korting 1 growkit cadeau en krijg van mij een extra znavulzakje broed cadeau om een vliegende start te maken. Maak gebruik van de kortingscode “snterklaasactie” en ga nu naar de webshop, want op is op!

Oesterzwammen zijn – net als veel andere eetbare paddenstoelen – uitermate gezond. In oesterzwammen zitten stoffen die kankerremmend werken. Dat is in verschillende onderzoeken aangetoond. Ook zijn er stoffen aangetoond die een anti-diabetische werking hebben en het cholesterol verlagen.

Oesterzwammen worden omschreven als de vegetarische biefstuk. Na het bakken, behoudt de zwam een stevige bite. En door het relatief hoge eiwitgehalte, het zeer lage vetgehalte en het ontbreken van cholesterol, zijn oesterzwammen ideaal voor bewuste eters en voor mensen met een dieet. Dat oesterzwammen ook heerlijk smaken, is daarbij natuurlijk mooi meegenomen.

En nu maar lekker koffie drinken! Je kunt op vele manieren aan koffiedik komen zoals uit de:

  • percolator
  • snelfiltermaling
  • senseopads 
  • espressomachine
  • bij het café op de hoek enz.

Doe je voordeel met de kortingscode. Er gaat niets boven zelf gekweekte oesterzwammen. Nergens krijg je ze verser dan bij jou van het aanrecht. Bestel nu een growkit en krijg een navul zakje broed  cadeau en maak gebruik van de kortingscode sinterklaasactie

Aanmelden als Zwambassadeur

You Might Also Like