opgroeien met groen

Pudon, het zakenhart van Shanghai

Een groene omgeving kan bijdragen aan stressreductie, een betere gezondheid, betere concentratie, sneller herstel na een ziekte, kortere ligduur in het ziekenhuis, meer sportieve bewegingen, betere leerprestaties, minder ziekte verzuim en meer sociale controle. Een groene wijk draagt bij aan een verbetering van de sociale cohesie en aan een betere luchtkwaliteit.

groen creëert meerwaarde

Vooral bij toename van verkeerstromen is het interessant om te kijken of er ruimte is voor groen. Vergroening kan ook bijdragen aan waarde vermeerdering van onroerend goed. De veiligheid in woonwijken worden ook beïnvloed door de inrichting van de wijk. Mensen voelen zich veiliger naarmate de hoeveelheid groen toeneemt. 

de groene structuur van een gelaagde stad

laat groen voor je werken

Ik heb veel ervaring en kennis van eetbare (vaste) gewassen en het aanleggen van natuurlijke (kringloop) tuinen waar mens, plant en dier zich thuis voelen. Ik realiseert kleine en grote projecten; van eetbare geveltuin tot een productie voedselbos van een hectare of groter. Ik lever maatwerk naar gelang uw mogelijkheden en wensen.

‘de groene waas’ van Shanghai

samen zijn we sterk

Heb jij ook een plan bij jou in de buurt? Zie jij kansen? Ik denk graag met jou mee over het realiseren van eetbare projecten. Of het nu gaat over adviesfinancieringontwerppr/communicatie/educatie, uitvoering, aansturing of andere obstakels waar jij tegen aanloopt; Ik kan jou helpen om jouw idee uit te werken of aan te leggen.

Door middel van een groot netwerk, ben ik in staat om alle vraagstellingen op het gebied van de groene leefomgeving te beantwoorden. Vraag vandaag nog een gratis gesprek aan.

Hulp nodig?

Zoek jij ook een toekomstbehendige oplossing voor je onderneming, organisatie of onderwijsinstelling of woonwijk? Neem dan contact op voor een gesprek, waarin we bespreken hoe ik je kan helpen.
Gratis gesprek aanvragen

You Might Also Like