Investeren in de tuinen van Amsterdam

Als je een groenproject wilt starten, dan is het  interessant om de Regelement Groengelden 2016-2018 in de gaten te houden van de gemeente Amsterdam. Groengelden zijn bedoeld om de de stad groener te maken en het mogelijk te maken om meer voedsel te verbouwen, de biodiversiteit te verhogen en te zorgen dat de stad buffers heeft voor het water van hoosbuien.

Zo’n reglement klinkt misschien wel saai, maar de stad wordt er juist veel levendiger van, wanneer jij er je voordeel mee doet.

Agenda Groen 2015-2018: “Investeren in de tuin van de Amsterdammer”

In het coalitieakkoord “Amsterdam is van iedereen” heeft het college van B&W voor de bestuursperiode € 20 miljoen vrijgemaakt aan groengelden. Voor projecten gericht op groen in de buurt, zoals bewonersinitiatieven en projecten voor stadslandbouw en voedsel, wordt een specifieke aanvraagprocedure uitgewerkt voor initiatieven van niet-verheidsorganisaties, bedrijven en particulieren.

Bij deze aanvraag wil ik jou graag helpen. Wil je in het najaar starten en nu al een plan maken waarbij je gebruikmaakt van de groengelden? Vraag dan een gratis gesprek aan, en ik zorg dat je in het najaar aan de slag kunt.

 

You Might Also Like