Hoe ziet jouw stad van de toekomst eruit?

In de toekomst kunnen we bouwen zonder een grote ecologische voetafdruk achter te laten. We recyclen afval en verbouwen grondstoffen op een duurzame manier.  Neem een kijkje achter de schermen van de eindeloze mogelijkheden van FabCity!  Bouw een huis van karton.  Maak kleding van hennep.  Maak energie uit brood en kunst uit plastic.

Op het Java-eiland verrijst op 11 april de FabCity Campus op het JAVA-Eiland in Amsterdam, als onderdeel van het programma Europe by People. Dit is een zoektocht naar de toekomstige stad en de rol hierin van stedelingen. Hoe moet de stad er in 2040 uitzien? Wat gebeurt er in een FabLab? Waarom willen we dit? Een kijkje in het gedachtegoed van de smart citizen.

Ik nodig jouw (en je buurt) uit om samen met mij als excursieleider van FabCity een kijkje te nemen achter de schermen. Samen kijken we welke kansen er voor jouw buurt of stad beschikbaar zijn, nu of in de toekomst.

Graag maak ik jou en je buurtgenoten toekomstbehendig en je wijk klimaatbestendig. Meld je aan voor een  GRATIS inspiratiewandeling op FabCity.

 

 

You Might Also Like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.