afb-website

Heb je een mooi duurzaam idee voor jouw buurt, school, gemeente of onderneming? Wil je jouw omgeving milieuvriendelijk, groener of leefbaarder te maken, maar weet je niet hoe je dat moet realiseren? Heb je misschien juist ideeën nodig?

Meld je dan aan voor een gratis gesprek. Dan bespreken we je wensen en of ik je daarbij kan helpen.

Wat krijg je?

  • Inzicht in welke kansen en mogelijkheden er zijn voor jouw wijk of buurt, met tips, ideeën en een aanpak die bij jou past.
  • Je weet hoe veel tijd er nodig is om het hele project uit te voeren: 2 maanden of 3 jaar.
  • Vanuit de startblokken zetten we de eerste stap. Van pril idee naar planning. Daarna koppel ik je aan de benodigde partijen in mijn netwerk, die je helpen om het plan uit te voeren.

Dit lijkt misschien vaag… Maar dat is het niet. De resultaten verschillen sterk per project sterk, maar dit is overal gelijk. Om dat gesprek goed voor te bereiden, moet ik wat dingen van je weten. Beantwoord daarom alstjeblieft onderstaande vragen, zodat je er het meeste uit haalt.

Vragen voor het gesprek

Wat je invult, is strikt vertrouwelijk. De informatie gaat alleen naar mij (Rudy) en wordt nergens gepubliceerd. Antwoord alstjeblieft zo uitgebreid mogelijk, dan kunnen we ons het beste voorbereiden op ons telefoongesprek en haal jij er het meeste uit.