Een groene werkplek

Een groene omgeving draagt bij aan stressreductie, een betere gezondheid, sneller herstel na ziekte, en kortere opname in het ziekenhuis. Ook heeft het een positief effect op leerprestaties. Een groene werkplek verbetert de sociale cohesie en filtert fijnstof met als resultaat een betere luchtkwaliteit.

Alleen maar voordelen

Groene wanden zijn de perfecte oplossing voor eentonige muren. Ook op plekken waar weinig ruimte is voor mooie plantenbakken, doet groen goed. Werknemers in een groene omgeving werken beter: ze zijn vrolijker en ze hebben minder stress.

Vertiplant

Groene wanden zijn de laatste jaren trendsettend in innovatieve architectuur. Al in de ontwerpfase van nieuwbouw of renovatie houden (interieur)architecten rekening met de mogelijkheid binnengroen te integreren. De schitterende decoratieve en representatieve waarde is namelijk direct voelbaar en functioneel! Een groene scheidingswand creëert een  natuurlijke temperatuur- en geluidsisolatie en draagt bij aan een goede luchtkwaliteit.

Positief effect op de werkomgeving

Beplanting heeft een positief effect op de geluidsdemping. Bovendien komt het de luchtvochtigheid ten goede door de verdamping van water. Dankzij de werkzame eigenschappen van de beplanting neemt de concentratie schadelijke stoffen af. Zo zorgt interieurbeplanting voor een optimale werk- en leefomgeving.

Planten op de werkvloer 15% meer productiviteit

Onderzoek van de Rijksuniversiteit van Groningen en Ambius toont aan dat werkomgevingen die verrijkt zijn met planten een positief effect van 15 tot 19% hebben op tevredenheid en concentratievermogen van de medewerker. Door planten voelen werknemers zich prettiger. Ze voelen zich thuis op de afdeling. Ze ervaren een verbetering in de luchtkwaliteit en kunnen zich beter concentreren. Planten hebben zo al met al een positief effect op de productiviteit.

Samen zijn we sterk

Graag wil ik samen met Vertiplant de leef- en werkomgevingen van zoveel mogelijk mensen vergroenen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zich beter voelt en beter presteert in een omgeving waar planten groeien en bloeien. Met mijn groene diensten voeg ik kwaliteit toe aan iedere ruimte. Ik ben dé specialist op het gebied van interieurbeplanting en verticaal groen. Naast beplanting lever ik ook geurbeleving, buitenbeplanting, kerstdecoraties en mos, verse bloemen en fruit. Met mij haal je daarom weldaad en gezondheid in huis.

Dankzij een groot netwerk, ben ik in staat om alle vragen op het gebied van de groene leefomgeving te beantwoorden. Bel vandaag nog voor een gratis adviesgesprek.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig om jouw onderneming toekomstbehendig te maken? Neem contact op voor een gratis gesprek. We bespreken wat je precies nodig hebt. Gratis gesprek aanvragen.

Geef mij die tips

You Might Also Like