Welkom op je groene werkplek

Een groene omgeving draagt bij aan stressreductie, een betere gezondheid, betere concentratie, sneller herstel na ziekte en ziekenhuisopname. Het nodigt uit tot leven met een positieve ‘mindset’. Een groene werkplek werkt concentratie verhogend en draagt bij aan een verbetering van de sociale cohesie. En niet te vergeten aan een betere luchtkwaliteit op jouw kantoor. 

groene werkplek op kantoor
Bromelia’s, epifyten en tropische planten creëren sfeer op de groene werkplek

Alleen maar voordelen

Groene wanden zijn de perfecte oplossing voor eentonige muren, of op plekken waar weinig ruimte is voor mooie plantenbakken. Water geven gaat automatisch. Zelfs op plaatsen waar weinig daglicht is, kan door middel van speciale ledverlichting een groene werkplek gemaakt worden. Het is bewezen dat werknemers in een groene omgeving geconcentreerder werken, gelukkiger en vrolijker zijn en minder last hebben van stress.

groene werkplek in Hoofddorp Experience Center
De frisse lucht komt je tegemoet in het Experience Centrum op Park 2020 in Hoofddorp

Vertiplant

Groene wanden zijn de laatste jaren trendsettend in innovatieve architectuur. Al in de ontwerpfase van nieuwbouw of renovatie houden (interieur)architecten rekening met de mogelijkheid binnengroen te integreren. De schitterende decoratieve en representatieve waarde van Vertiplant groene wanden is direct voelbaar maar ook functioneel! Een innovatieve scheidingswand met natuurlijke temperatuur- en geluidsisolatie draagt bij aan een gezonde en aangename luchtkwaliteit.

Groene diensten

Wil je meer weten over de kosten van een groene werkplek? Bel mij, want ik kom vrijblijvend bij je langs. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zich beter voelt en beter presteert in een omgeving waar planten groeien en bloeien. Met mijn groene diensten voeg ik kwaliteit toe aan iedere ruimte. Rudy Klaassen 06-10883184. 

groene werkplek vertiplant
Voordelen van de groene werkplek

Planten op de werkvloer 15% meer productiviteit

Onderzoek van de Rijks Universiteit van Groningen (R.U.G.) en Ambius toont aan dat werkomgevingen die verrijkt zijn met planten een positief effect van 15 tot 19% hebben op tevredenheid en concentratievermogen van de medewerker. Door planten voelen werknemers zich prettiger en meer thuis op de afdeling, ervaren ze een verbetering in de luchtkwaliteit en hebben ze het idee dat ze zich beter kunnen concentreren. 

groene werkplek plafond
Ook het plafond kan groen

Samen zijn we sterk

Graag wil ik samen met Vertiplant de leef- en werkomgevingen van zoveel mogelijk mensen vergroenen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zich beter voelt en beter presteert in een omgeving waar planten groeien en bloeien. Met mijn groene diensten voeg ik kwaliteit toe aan iedere ruimte. Ik ben dé specialist op het gebied van de groene werkplekinterieurbeplanting en verticaal groen. Want naast de reguliere interieurbeplanting lever ik ook geurbeleving, buitenbeplanting, kerstdecoraties en mos, verse bloemen en fruit. Met mij haal je weldaad en gezondheid in huis en op kantoor.

Door middel van een groot netwerk, ben ik in staat om alle vraagstellingen op het gebied van de groene leefomgeving te beantwoorden. Vraag daarom vandaag nog een gratis gesprek aan.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig om jouw onderneming toekomstbehendig te maken? Neem contact op voor een gratis gesprek, dan bespreken we wat je precies nodig hebt.
Gratis gesprek aanvragen