Een groene omgeving draagt bij aan stressreductie, een betere gezondheid, betere concentratie, sneller herstel na een ziekte, kortere lig duur in het ziekenhuis, meer sportieve bewegingen, betere leerprestaties, minder ziekte verzuim en meer sociale controle. Een groene werkplek draagt bij aan een verbetering van de sociale cohesie en aan een betere luchtkwaliteit.

bromelia’s, epifyten en tropische planten creëren sfeer op de werkplek

alleen maar voordelen

Groene wanden zijn de perfecte oplossing voor eentonige muren, of op plekken waar weinig ruimte is voor mooie plantenbakken. Werknemers in een groene omgeving werken beter, zijn gelukkiger, vrolijker en hebben minder stress.

De frisse lucht komt je tegemoet in het Experience Centrum op Park 2020 in Hoofddorp

Vertiplant

Groene wanden zijn de laatste jaren trendsettend in innovatieve architectuur. Al in de ontwerpfase van nieuwbouw of renovatie houden (interieur)architecten rekening met de mogelijkheid binnengroen te integreren. De schitterende decoratieve en representatieve waarde is direct voelbaar maar ook functioneel! Een innovatieve scheidingswand met natuurlijke temperatuur- en geluidsisolatie draagt bij aan een gezonde en aangename luchtkwaliteit.

een waslijst aan voordelen om de werkomgeving te vergroenen

alleen maar voordelen

Beplanting zorgt voor een betere luchtkwaliteit, heeft een positief effect op de geluidsdemping en komt bovendien de luchtvochtigheid ten goede door de verdamping van water. Dankzij de werkzame eigenschappen van de beplanting neemt de concentratie schadelijke stoffen af. Zo zorgt interieurbeplanting voor een optimale werk-, leef- en herstelomgeving.

ook het plafond kan groen

Planten op de werkvloer 15% meer productiviteit

Onderzoek van de Rijks Universiteit van Groningen (R.U.G.) en Ambius toont aan dat werkomgevingen die verrijkt zijn met planten een positief effect van 15 tot 19% hebben op tevredenheid en concentratievermogen van de medewerker. Door planten voelen werknemers zich prettiger en meer thuis op de afdeling, ervaren ze een verbetering in de luchtkwaliteit en hebben ze het idee dat ze zich beter kunnen concentreren. Daarnaast hebben planten een positief effect op de productiviteit.

de planten groeien in winkelcentrum ‘Siam’ tot in de hemel

samen zijn we sterk

Graag wil ik samen met Vertiplant de leef- en werkomgevingen van zoveel mogelijk mensen vergroenen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zich beter voelt en beter presteert in een omgeving waar planten groeien en bloeien. Met mijn groene diensten voeg ik kwaliteit toe aan iedere ruimte. Ik ben dé specialist op het gebied van interieurbeplanting en verticaal groen.. Naast de reguliere interieurbeplanting lever ik ook geurbeleving, buitenbeplanting, kerstdecoraties en mos, verse bloemen en fruit. Met mij haal je weldaad en gezondheid in huis.

Door middel van een groot netwerk, ben ik in staat om alle vraagstellingen op het gebied van de groene leefomgeving te beantwoorden. Vraag vandaag nog een gratis gesprek aan.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig om jouw onderneming toekomstbehendig te maken? Neem contact op voor een gratis gesprek, dan bespreken we wat je precies nodig hebt.
Gratis gesprek aanvragen