Lees hier wat klanten over mij zeggen.

“Rudy denkt met je mee, zijn ideeën zijn maatwerk”

“In Badhoevedorp wordt de A9 omgelegd, zodat hij niet meer dwars door het dorp loopt. Op die plek komt dus ruimte voor iets anders, bijvoorbeeld groen. Er is hier namelijk weinig beweeggroen; je kunt nergens echt wandelen en er zijn ook weinig plekken waar dat zou kunnen. Dit leek dus een geschikte locatie.

Maar ja, als je alleen maar weet dat je ‘iets met groen’ wil en verder totaal geen beeld hebt van wat je wil, waar begin je dan? Toen kwam gelukkig Rudy in beeld. Hij verbond me meteen aan andere Badhoevedorpers om krachten te bundelen en hij kwam met allerlei suggesties, zoals een voedselbos. Ik dacht: zelf van alles verbouwen slaat vast niet aan. Maar toen Rudy aangaf dat je er ook in kan wandelen, was het een ander verhaal. Want daar is dus wel behoefte aan.

Rudy heeft zo veel ideeën, dat het soms te hard gaat voor de ander. Je bent dan nog bezig om te wennen aan een idee, en dan is er al weer een idee over een volgende stap. Ik twijfelde of hij zich wel aan ons tempo kan aanpassen, maar dat bleek geen probleem, toen we het aankaartten. Want Rudy kan ook goed luisteren.

Hij denkt bovendien echt met jou mee. Hij oppert niet zomaar ideeën, maar kijkt naar jou, de situatie en de omgeving. Op basis daarvan komt hij met concrete ideeën en tips. Dus niet: ‘Wat kan er allemaal met groen?’, maar ‘Wat kan deze bewoner of bewonersgroep doen?’. Maatwerk dus.

Door Rudy’s enthousiasmerende inzet heb ik zin en moed gekregen om aan de slag te gaan. Ik heb ideeën opgedaan en weet waar ik kan beginnen dankzij zijn concrete tips.

Heb jij ook een vaag plan maar weet je niet waar je moet beginnen? Schakel dan Rudy in!”

Anne Marie Kamevaar-Kegel | Bewoner Badhoevedorp

Dankzij mij doet Badhoevedorp mee met de wedstrijd ‘Het Groenste Idee’. In » dit filmpje vertelt Anne Marie daarover.


Aarnoud van der Deijl“Rudy krijgt mensen in beweging”

“Rudy heeft ons geholpen bij het opzetten van het ) trainen van energiecoaches, het aandragen van ideeën, het enthousiasmeren van mensen, uitvoeren van plannen. Ik heb Rudy als een zeer enthousiast en deskundig persoon ervaren die mensen daadwerkelijk in beweging krijgt.”

Aarnoud van der Deijl | Werkgroeplid bij De Ark


“Rudy maakt mensen enthousiast”

“Rudy heeft voor Stadsdeel Oost natuur- en milieulessen verzorgd. Het ging om lessen over zwerfafval voor kinderen van 7 tot 12 jaar, als onderdeel van een groter project met buurtactiviteiten. Door zijn tomeloze enthousiasme wist hij de kinderen te interesseren in onderwerpen als bewust omgaan met de eigen leefomgeving en genieten van de natuur. Hij wist ze op de juiste toon aan te spreken en hen te bewegen tot actie over te gaan. Rudy is een goede docent; een topper in afvaleducatie.”

Didi Spieksma | Projectmanager bij de gemeente Amsterdam


Heleen van PraagOveral kansen en mogelijkheden

“Rudy krijgt met zijn aanstekelijke enthousiasme en tomeloze energie veel voor elkaar. Hij heeft veel gevoel voor humor en het is een feest om met hem samen te werken. Hij ziet overal kansen en mogelijkheden voor meer duurzaamheid. Rudy is een verbinder en vernieuwer die de boel in beweging kan brengen.”

Heleen van Praag | Ideeënbrouwerij


“Zijn passie is aanstekelijk”

arjen“Rudy heeft voor GroenRijk Zwanenburg een duurzaamheidstraject geïnitieerd op weg naar ‘Energie neutraal’ met als vervolg stap naar een circulair tuincentrum. Daar zijn we heel erg blij mee! Als gepassioneerd duurzaamheidsexpert kan ik Rudy iedereen van harte aanbevelen. Zijn passie is aanstekelijk.”

Arjan van Beem | GroenRijk Zwanenburg


Lily Nieuwenhuizen“Hij denkt in kansen en is zeer creatief”

“Rudy is een gedreven milieu- en duurzaamheidprofessional met veel kennis van zaken. Hij is vooral enthousiast, een echte netwerker, denkt in kansen en zeer creatief. Lisserbroek SamenMeer mag regelmatig gebruik maken van zijn kwaliteiten, waar we hem zeer erkentelijk voor zijn.”

Lily Nieuwenhuizen | bewonersinitiatief Lisserbroek


ilseOnverwachte verbanden

“Ik ken Rudy als een energieke collega die goed weet wat er speelt bij de voorlopers in het duurzaamheidswereldje. Hij ziet en legt daardoor onverwachte verbanden tussen mensen en initiatieven die een project een nieuwe richting op kunnen duwen.”

Ilse Chang | teamleider Natuur&Milieuteam Zuid, Amsterdam


hermanVernieuwende ideeën en brede kijk

“Bij de Milieudienst Midden-Holland heb ik Rudy leren kennen als een zeer enthousiaste en innovatieve medewerker. Met vernieuwende ideeën en een brede kijk op zijn werkterrein milieueducatie wist hij partijen te binden en in beweging te krijgen. Ook het vinden van aansluiting bij het bedrijfsleven was indertijd een belangrijke nieuwe ontwikkeling. Rudy is een doorzetter, prettig in de omgang en heeft ook goede skills op het gebied van internet en alles wat daarmee mogelijk is.”

Herman Ruiter | programmamaneger Provincie Utrecht


arneEnthousiast en creatief

“Rudy zit vol energie, enthousiasme en creatieve ideeën. Hij bezit het bijzondere talent om de juiste mensen aan zijn projecten te verbinden en daarmee resultaten te boeken. Als Rudy de ruimte krijgt, dan regelt hij het gewoon.”

Arne de Jong | Projectleider & Adviseur Publieke Sector


basCreatieve netwerker

“Rudy is een gedreven milieuprofessional met veel kennis van zaken. Hij is een echte netwerker en zeer creatief. Mede dankzij Rudy heeft Midden-Holland een aantal vooruitstrevende producten ontwikkeld.”

Bas Meijs | Directeur Ruimtelijke Ontwikkeling Gemeente Gouda


tienekeCreatief, vol goede ideeën, snel resultaat

“Rudy is een gedreven collega, creatief en vol goede ideeën. Als hij ergens voor gaat, bereikt hij snel resultaat.”

Tineke Nagel-Nijkamp college Omgevingsdienst Midden-Holland


carolien“Rudy knows how to enroll people into anything”

“Rudy is a very creative, motivated and charming coworker. Skilled at all aspects of an NME-specialist. He has an enormous network of contacts and friends across the world. Knows how to enroll people into anything. Gets the job done. Motto; “Life’s a party and YOU’RE invited.”

Carolien Schoneveld college Omgevingsdienst Midden-Holland