Wil jij ook aan de slag met duurzaamheid en innovatie? Maak hieronder een keuze en download gratis de tips!

Ik ben een…

Gemeente

Ondernemer

Buurtbewoner

School

Gratis tips voor: Gemeentes

Werk jij voor een gemeente en wil je meer doen met Groen, Duurzaamheid en Toekomstbehendigheid? Dan zijn deze tips voor jou! In maart 2018 hebben in de meeste Nederlandse gemeenten verkiezingen plaatsgevonden. Nieuwe colleges van B&W zijn gevormd en nieuwe collegeakkoorden gesloten. Duurzaamheid heeft daarin een prominente plaats gekregen.
  Gratis tips voor: Ondernemers

  De maatschappij doet steeds meer een beroep op ondernemers om een bijdrage te leveren aan het oplossen van milieu vraagstukken. Er is dus werk aan de winkel. Heb jij een onderneming en wil je meer doen met Groen, Duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Toekomstbehendigheid? Dan zijn deze tips voor jou!
   Gratis tips voor: Buurtbewoners

   Steeds meer mensen willen bijdragen aan de maatschappij door ‘iets groens te doen’. Groen hoort ook midden in de samenleving. Heel veel mensen vinden natuur in hun stad, wijk of buurt net zo belangrijk als die beschermde natuurgebieden, en sommigen willen zich daar graag voor inzetten. Jij ook? Dan zijn deze tips voor jou!
    Gratis tips voor: Scholen

    Ik zet me in om duurzaam onderwijs te integreren in het leerproces, van peuter tot professional. Steeds meer scholen willen een bijdrage leveren aan de maatschappij door ‘iets groens te doen’. Werk jij op een school en wil je meer doen met groen, duurzaamheid en toekomstbehendigheid? Dan zijn deze tips voor jou!