Ben jij actief in de buurt? Kan je met elke buurtbewoner wel een praatje maken? Heb jij passie om jouw buurt te verduurzamen? Word dan Amstelzwam buurtconnector!

Als connector ben je een belangrijke schakel in het myceliumnetwerk van Amstelzwam. Lees hier meer over hoe jouw participatie als connector een win-win is voor jou en Amstelzwam.

In jouw rol als buurtconnector zorg je ervoor dat de buurt betrokken is en samenkomt voor verduurzaming van de wijk. Zo is jouw participatie essentieel als integraal onderdeel van de buurtaanpak van Amstelzwam: elke wijk in Amsterdam een eigen duurzaamheids-buurthub waar vrolijk koffie wordt gedronken, waar paddenstoelen gekweekt worden, en waar koffiedik van de prullenbak gered wordt. Jij verbind de buurt met de hub om ervoor te zorgen dat de hub een bruisende plek wordt waar de buurt graag komt.

Amstelzwam en Mustapha Schaakclub

Zo werkt Amstelzwam nauw samen met Mustapha Eljarmouni, actief buurtbewoner in de Indische buurt en bekend om zijn schaakclub. Er is niemand die Mustapha niet kent en zijn enthousiasme voor duurzaamheid steekt iedereen aan!

Word Amstelzwam buurtconnector

Aanmelden

Mustapha Eljarmouni

Actief buurtbewoner

Er is niemand die Mustapha niet kent en zijn enthousiasme voor duurzaamheid steekt iedereen aan!