mijn eerste Amstelzwam-Vlog


Hi! Even voorstellen: mijn naam is Maaike Oskamp en ik ben tweedejaars studente Toegepaste Psychologie aan de HvA. In dit jaar loop je ongeveer 1 dag in de week stage. Eind oktober ben ik begonnen met stagelopen bij Rudy Klaassen.

sinds de Corona Crisis ontmoeten de studenten elkaar wekelijks online

maatjes project

Vorig jaar had ik als stage een soort maatjes project en wilde dit jaar graag iets totaal anders doen om zo mijn horizon te kunnen verbreden. Maar ook om nog beter te leren in welke branches je later allemaal als afgestuurd toegepast Psycholoog terecht kan en hoe je je skills daar dan kan toepassen.
Al zoekende op de vacaturebank die door school aangeboden wordt, kwam ik dit bedrijf tegen. Ik las door welke werkzaamheden je zou kunnen verwachten en wat je zoal kan doen als je hier stage gaat lopen. Deze stageplek biedt zoveel mogelijkheden en ik werd meteen enthousiast! Dit was iets totaal anders dan mijn vorige stage en dus ook precies wat ik zocht. Ook heb ik het onderwerp duurzaamheid altijd al heel interessant gevonden. Win-win toch? Ik heb direct Rudy gebeld of er nog plek was voor een stagiair en gelukkig kon hij er nog wel een gebruiken.

en dan hier mijn eerste vlog

Momenteel focus ik mij op het maken van vlogs waarin ik onderwerpen over duurzaamheid bespreek en bijvoorbeeld laat zien hoe je een eigen GrowKit kan maken! Ook houdt ik mij samen met een mede stagiair bezig over onderwerpen die te maken hebben met de circulaire economie. Hier ga ik meer over vertellen in mijn vlogs naast vele andere onderwerpen! Wat is duurzaamheid toch veelzijdig!

Heb jij nog problemen met het kweken van oesterzwammen of wil je over een bepaalde handeling meer uitleg, laat het me weten, want dan maak ik daar zo snel mogelijk een vlog over. Kom in actie en wordt vandaag nog aanrecht agrariër

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig om je leerlingen of studenten toekomstbehendig te maken? Neem contact op voor een gratis gesprek, dan bespreken we wat je precies nodig hebt.
Gratis gesprek aanvragen

You Might Also Like